Wednesday, May 30


Egyszer majd rájössz.. hogy a kurvák már nem hoznak boldogságot, az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád ha fázol.És akkor majd rájössz, hogy minden amit akartál ott volt az orrod előtt.De már késő lesz..Mert elvesztettél! 


Talán nincsen véletlen
Te is itt vagy mellettem
Pedig milyen messze voltál egyszer rég
Talán meg van írva fent
Hogy majd mi ketten itt lent
Megértjük majd egymást egyszer még 

Friday, May 25

most csendben nézlek, és csak az fáj,
hogy mennyire nem fáj semmi... 
Lehetünk jóba, nem csak hébe-hóba
FIÚ mint egy barát :
-ő az, aki megmondja, hogy valami jól áll vagy éppen elég gáz...
-ő az, aki elmondja, ha éppen egy hülye picsa vagy...
-ő az, aki nem féltékeny
-ő az, aki nem fog veled összeveszni pasi miatt...
-ő az, aki megvéd, vagy verekedik ha valaki bánt..
-ő az, akiben megbízol, és elmész vele bárhova, mert megvéd...
-ő az, aki őszintén megmondja a kiszemelt pasiról, hogy érdemes-e kezdeni vele, vagy sem...
-ő az, akivel hatalmasat bulizol, de amíg részeg vagy haza sem visz hanem veled van...
-ő az, aki nem használ ki soha ...
-ő az, akinek a családja nem találgat, hogy szerelmesek vagytok-e vagy nem, hanem családtagnak tekint...
-ő az, aki iszik utánad, vagy ad a fagyijából...
-ő az, akivel nevettek minden baromságon...
-ő az, aki bátyám helyett bátyám és barátom..:)

Monday, May 21

SZERETNÉM ÚJRAÉLNI SZÁZSZOR, TARTSON ÖRÖKKÉ A LÁNG
EGYÜTT ÚJRA ÉLNI SZÁZSZOR MINDEN ŐRÜLT PILLANATÁT
MERT VELED EGY PERC ÉGIG EMEL, HOVA NEM KÍSÉR EL MÁS
EZ AZ ÁLMON TÚLI ÁLOM, TALÁN EZ A MENNYORSZÁG
Vajon gondolsz-e még rám
vagy inkább észre sem vennél
vajon a végtelenbe vágysz
vagy most is visszatérsz

Saturday, May 19

I'm not perfect
I make mistake
I hurt people
But when I say
sorry, I really
mean it.

Friday, May 18


Felejtsd el a pszichológust és a tablettákat, egy szex megoldja az összes problémádat.


Tuesday, May 15

Szerelmet találtunk egy reménytelen helyen
Szerelmet találtunk egy reménytelen helyen
Szerelmet találtunk egy reménytelen helyen
Szerelmet találtunk egy reménytelen helyen
goodnight for everyone 
~Fájdalom az, amikor ha egyedül vagyok itthon, ülök a sötétben és nézem a kedd esti Grace klinikát a tv-ben, próbálom ráterelni a gondolataim, de minden villódzó fény ellenére csak potyognak a könnyeim, mert már a valóság, vagy az akkor meglévő pillanat is képtelen eltörölni a múltat ami akkor űrt hagyott a szívem helyén hogy félek bárkinek bármit mondani hogy nehogy elvérezzek előtte. De még arra se lennék képes hogy levessem magam a Gödöllői Dózsa Györgyi út 1-3 4. emeletéről mert ha majd megtalálnak, és a rendőrök fognak telefonálni az apucinak és anyunak hogy héé figyi, azt hiszem a lányuk szétloccsant a szökőkút előtti részen , erre jönnek és meg kell nézniük. Annyira én se vagyok geci hogy ezt tegyem a szüleimmel,neeeem ennyire én se. CSAK tudjátok hisztizek :SS bocsi annyira sajnálooooommmmm , BOCS ANDRIS! bocsikabocsikabocsika, én meg annnnnyira köszönöm hogy ezt a fejembe vágod olyan édesen néha *-* azt hiszem már mást nem tudunk adni egymásnak :D   .....
 Igen megváltozott a világ, én is megváltoztam...ennyi
"Ha hiányzik valaki, nézz fel az égre. Legalább tudhatod, hogy együtt vagytok alatta".Amugy kurvára nem vagyunk együtt.Hiányzik(hiszen barát!),naaaagyon baszooood, de nem tehetek már semmit, nem keres, ez azt jelenti nem kellek neki! ÉRTED? mit nem értesz még? nem nincs már itt DE!! 
ILYEN EGYSZERŰ :                              
keres? NEM
nem hiányzom neki,és a többi már csak kifogás!
Hogy hiányzik-e nekem? IGEN
ÉÉÉÉSS ? hát nem leszarja?! *-* 
talán nekem is így kéne tennem?ez most kooooomooooly? hát milyen/mennyi mese és film szólt arról hogy igen is léteznek lelkibarátok,igazbarátok,BARÁTOK!????? most akkor valaki világosítson máááár feeeeeeell de izibe' ! 

~megszakadhat-e szív ami már nem dobog? 
Melletted akarok lenni. Most, vagy.... most is.
de kinek is írom én ezt ?! ;) 

..Elmentem egy buliba anyu,s emlékszem a szavaidra,megkértél,hogy ne rúgjak be,így nem ittam semmit,Büszke voltam,ahogyan ezt azelőtt megmondtad.Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu, a többiek gúnyolódtak is.Tudtam,hogy neked igazad volt és.hogy neked mindig igazad van.A buli lassan véget ért és mindenki haza indult...Ahogy az autóhoz léptem tudtam,hogy épségben haza fogok érni:nevelésed Alapjánfelelősség teljesen és büszkén.Lassan mentem és bekanyarodtam egy kis utcába.De a másik sofőr frontálisan belém hajtott.Ahogy fekszem itt a járdán anyuhallom a rendőröket,hogy a másik sofőr ivott.És most én vagyok az akinek ezért fizetnie kell.Itt fekszem, haldoklom!!anyu kérlek siess!!!Hogy történhet ez velem?Az életem kipukkan,mint egy lufi.Körülöttem minden tiszta vér anyu,legtöbb az én vérem.Hallom az orvos azt mondja,hogy már nem tud segíteni rajtam.Csak azt akarom mondani,esküszöm tényleg nem ittam!A többiek voltak akik ittak.A másik sofőr is ilyen buliba volt mint én.Egyetlen a különbség:ő volt az aki részeg volt,én vagyok az aki most meghal!!MÉRT isznak az emberek anyu?Erős fájdalmaim vannak,mint a kés szúrás olyan erősek.A férfi aki belém jött itt szaladgál,én itt fekszem s haldoklom!Ő meg csak néz rám hülyén.
Mondd meg a bátyámnak,hogy ne sírjon Anyu.És mondd meg apunak,hogy legyen most bátor.Ha majd a mennyországba leszek Anyu írasd a sírkövemre:"Apja lánya".
Valaki mondhatta volna neki,hogy ne igyon,ha vezet.Ha mondta volna neki valaki most nem kellene meghalnom.Már alig kapok levegőt,nagyon félek.Kérlek ne sírj miattam anyu!Mindig ott voltál mikor szükségem volt rád.Mielőtt elmegyek van egy kérdésem:nem én vezettem részegen mért nekem kell most meghalnom...
Azt kérted, hogy örökké, de a szerelem az nem ilyen,
Én nem hagynálak el, de most már tudom, Te igen.
Annyira fáj hogy, nem lehet a kezed a kezemen, örökké, 
A szíved a szívemen, a nyom, ami elkísér, mielőtt mennél.

Thursday, May 10

"IGEN. Ő szeretett! Bárki bármit is mondd,SHUT UP!Az összes többi ember nem tudhatja, hogy mi volt köztünk!De túl gyáva volt ahhoz, hogy megmondja a szemembe, vagy hogy bármit is lépjen, mert félt! Félt, hogy elveszít engem pedig ha tudta volna, hogy mennyire szerelmes vagyok belé akkor semmiért nem aggódott volna!De hülye voltam;hülyék voltunk, mert már vége, elveszett,elvesztettük egymást.Már soha nem fogunk olyanok lenni mint régen,nem fogunk úgy egymás szemébe nézni és nem beszélünk ostobaságokról se, mert már látszólag túlléptünk.Már más öleli át őt,más karjaiban ébred és nevet.Mert azt mondja boldog.Túl késő már, végre tovább kell hogy lépjünk,de nem bírnám elveszíteni a barátságunkat, félek!!Nem bírom nélküle, ha kell szex közben is rágondolok,zuhanyzás közben,a barátnőmmel,MINDIG.Mert hiányzik.Felemészt, hogy ennyi,nincs több.Lehet már nem tudnám visszaszerezni,annyiszor bántottam meg!De minden bántás csak miatta volt,akár hiszi,akár nem.Nem akart volna ő engem,ismer...
De azt mondta szeret!Azt mondta többet érez!Akkor valamit kellett volna tennem, de nem tettem mert gyáva voltam!Elvették a tököm és már rég nem találom!Húgomként nézek rá,védem,féltem,szeretem.Legalább is ezzel vigasztalom magam... Késő,talán vége."

THE END

Wednesday, May 9



A múlt is fájhat, de az én filozófiám szerint vagy elugrasz előle, vagy tanulsz belőle!!

Arra a dologra van szükségem, amikor az ember agya kikapcsol, a szíve meg be.


Mindig nekem volt inkább szükségem rád, mint neked rám.


Van egy mondat... "Szükségem van rád." De hogyan? És miért? Egyszerűen azért, mert vagy, létezel, élsz. Mert megnyugtató érzés számomra a létezésed. Nem lehet megmagyarázni, hogy miért. De nem is kell. Önzés ez? Egy picit, talán. (...) Ám ha te is ugyanezt éled meg, akkor már nem önzés, akkor valóban igazzá, tisztává, önzetlenné válik a mondat.

Volt egyszer egy madár. Két tökéletes szárnnyal és gyönyörű, fénylő, színes tollakkal áldotta meg a sors. Az olyan állat, amely szabadon repülhet az égen, boldoggá teszi azt is, aki nézi. Egy napon megpillantotta ezt a madarat egy nő, és beleszeretett. (...) A nő csodálta, tisztelte, rajongva szerette a madarat. De egy napon arra gondolt: mi lesz, ha a madár egyszer majd távolabbi hegyeket is meg akar ismerni? És megijedt. (...) És azt gondolta: "Csapdát állítok neki. Ha megint jön, többé nem repülhet el tőlem." A madár szintén szerelmes volt belé, és másnap megjelent, ahogy szokott, de beleesett a csapdába, és fogoly lett. A nő kalitkába zárta, és egész nap nézte. (...) Mivel a madár nem repülhetett, nem tudta kifejezni a létének értelmét, és lassan elhervadt, elveszítette tollai ragyogását, és megcsúnyult. (...) Egyik nap elpusztult a madár. A nőt elfogta a bánat, és éjjel-nappal rá gondolt. De nem a kalitkára emlékezett, hanem arra a napra, amikor először meglátta boldogan repülni a felhők között. (...) A madár nélkül az ő élete is elvesztette az értelmét, és a halál hamarosan bekopogtatott hozzá. "Miért jöttél?" - kérdezte a halált. "Hogy újra együtt repülhess a madaraddal" - felelte a halál. "Ha hagytad volna, hogy mindig elrepüljön és visszajöjjön hozzád, csak még jobban szeretted volna és csodáltad volna, most viszont még ahhoz is rám van szükséged, hogy újra találkozhass vele."


örökké 

Tuesday, May 8

néha keménynek kell lenni akkor is tudjuk hogy mik vagyunk...
Bármely sötét is a pillanat,szeretet mindig élhet...
ma chérie <3

Thursday, May 3


Az eddigi életem folyamán találkoztam olyan emberekkel, akik semmi máshoz vagy senki máshoz sem hasonlíthatóak. Akkor beszélhetünk mikor akarunk és velük egy órán keresztül nem is tudsz unatkozni, ha bármi van megmondom nekik, ők nem elítélnek el. Ezek az emberek a lelki társaim, és a legjobb barátaim. Soha nem fogom hagyni , hogy elmenjenek köszönés és végszó nélkül,mert nem hagyom hogy elveszítsem őket.Küzdök értük míg bírom,mert ha már annyi ideje voltunk együtt,hogy a legjobb barátaim lehessenek,az nem véletlen.Azt a valamit,amit barátságnak hívnak,nem csak kitaláció.És nem létezik annyi idő, ami velük elég!


@Karola
@Zsozsi
@Andris