Thursday, February 28

.....de talán mégsem olyan mulatságos mindez, nem? vagyis én továbbra is csak
olyan fiúkért lelkesedem majd, akiket soha nem kaphatok meg? egy apró
öreg hölgy leszek tolókocsiban, s arról fogok álmodozni, hogy egy napon
megjelenik az én gyönyörű hercegem, hogy meghódítson.... 
Pdgklik_largeÁKOS
  • Hiszek benne, hogy a tavasszal együtt eljön a felüdülés és a boldogság is.

Veled szeretnék aludni, hogy a mosolyodat lássam utoljára, hogy az ölelésedre aludjak el, és hogy a csókodra ébredjek.

Mindenhol jó, de a legjobb a karjaidban.


say hello to Goodbye

Tuesday, February 26

Megakarsz ismeri?
akkor néha adhatnál esélyt arra hogy találkozzunk és megismersz.
akkor lehet kéne egy kicsit bensőségesebb témákról is beszélnünk.
akkor lehet nem nálad vagy nálam kéne dekkolnunk CSAK.
akkor talán nyithatnál jobban
akkor lehet nem kéne azt terjesztened hogy összejöttünk HA NEM IS
akkor lehet nem mutatnod kéne hogy mennyire tetszem neked HA NEM IS
akkor lehet ki is lehetne mozdulni, gyönyörű az idő.
JA- de neked időd se nagyon van rám csak pénteken meg szombaton-jó elfogadnám ha úgy lenne mert nem eddig minden mozdulatod amit elvégeztél,minden mondatod amit kimondtál, minden testrészed amit láttam- megtetszett , és milyen kérdés az, hogy elsietjük a dolgokat?! igen lehet sőt biztos de én annyira szerelmes lettem beléd egyről kettőre, befogadtalak - betudnálak fogadni -a szívembe, amit olyan régóta senki felé nem, és úgy gondolom hogy az ilyen hirtelen jött "szerelem" jó és menne!! legalább is megér egy próbát...!! Most komolyan várjak rád 1-2hónapot és közben azt mondjuk nem vagyunk együtt- de csókolózunk,fogjuk egymás kezét, mindent elmondunk egymásnak, megismerjük egymást kivülről-belülről, és te ezt nem mondod járásnak?! :D HAVER. És én vagyok a labilis?! eddig azt hittem, de most hogy ismergetlek téged, kispiskótás vagyok cicamica hozzád képest....More tegnap előtt még kiakartad rakni még Facebookra is hogy együtt vagyunk, szívecskét írtál a falamra (persze ezek igy nem hangzanak nagy szavaknak de nekem sokat jelentenek) erre tegnap kitalálod hogy ne is legyünk még együtt mert nagyon előrementünk MIAFASZ. Igen előre de akkor most tényleg az a "megoldás" hogy hátrafelé haladunk mint a rák?! ÉRTELME?!! 
Annának
:  " Én azt hittem, hogy te egy jó srácot próbálsz rámtukmálni, mert tudod hogy miken "mentem keresztül" mint szenvedés: Anya, Beni, Dani, minden lófasz amiken átrágtam/gom magam , erre kiderül hogy egy labilis fb kocka nehezen megnyíló fiatalembert sózol rám?! AKI IGAZ HOGY ODÁIG VAGYOK ÉRTE, mert nagyon nagyon tetszik , a személyisége kicsit furi de mindenki más, eltudom fogadni, megtudnám szeretni mindörökre... De ugye mindenki látja itt a furiságot: hogy vasárnap még ő mondta hogy akkor együtt vagyunk(persze én is akartam) de mára meg már az van hogy nem is vagyunk együtt mert nem biztos semmiben JA ÉS smárolunk-csókolózunk - de még milyen jókat...- meg járni akarunk és azt mondja tegnap hogy ő még nem érez többet barátságnál ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bazdmeg most mit kéne tennem ?!!  Játszani hogy együtt vagyunk és mégse egy olyan srácért akinek még alig tetszem ?!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD !!!
És az mi hogy úgy érzem magam mint akit hátulról megszúrtak telibe szívbe? Hogy sírtam amikor megláttam hogy ő nem érez többet barátságnál? Hogy alig kaptam levegőt mikor felvetette hogy még pihentessük a dolgokat?
NEKEM ERRE MOST NEM TUDOM SZÜKSÉGEM VAN-E !!!