Friday, April 27


" Az élet összes problémájának okozója s megoldása az alkohol. " :)
:P


Minden Nőben laknia kell egy kis dögnek :)
Ha az agyamra hallgatnék, már rég nem tudnám a neved ... de itt van ez a lüktető szar....


Az emberek könnyen dobálóznak szavakkal…. 'Szeretlek’ meg 'Fontos vagy' és a 'Szükségem van rád’ aztán fogják magukat és eltűnnek egyik napról a másikra…


Bolti tej lassan tartósabb, mint a mai kapcsolatok...

Kedves Alkohol! Megegyeztünk, hogy okosabbá, viccesebbé, és jobb táncossá változtatsz. Láttam a videót... Beszélnünk kell!

A szavak motiválnak a tettek dominálnak.

- Csókojom! Én kéjnék szépen 7 dajab szejetet és 5 dajab szejelmet.
- Kicsilány ezeket nem lehet darabszámra venni.
-Tényleg? Akkoj kéjném az összeset. !!!! <3 

Thursday, April 26



Mindig így érzed, hogy csak egyetlen embert tudsz szeretni a világon. De aztán találsz valaki mást, majd pedig őrültségnek fog tűnni, hogy valaha is aggódtál emiatt.

álllaaatttt

Friday, April 20

Tuesday, April 17

Néha csak annyira lenne szükségem, hogy érezzem, hogy szükséged van rám.

- Nagyon könnyű összekeverni a szexuális vonzalmat az igazi kapcsolattal.
- Akkor honnan tudod, hogy igazi-e?
- A csókból! Csak a csókból! ...
ha a herceget várod, hercegnő légy, ne ribanc! :)

Neked csak egy butaság, nekem az álmom, s egyszer elérem hogy valósággá váljon.

nem szeretem azokat az embereket, akik egy hibám miatt elítélik a teljes életemet !!

Sunday, April 15

Az évszakok változnak, akár csak a városok. Emberek jönnek és emberek mennek, de megnyugtató érzés tudni, hogy akiket szeretünk, mindig a szívünkben lesznek, vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, csak pár órányi repülőútra. 
|sex and the city|

Wednesday, April 11

Mikor már pont meg tudnám győzni magam afelől, hogy nincs Rá szükségem, újra előkerül, és ad egy leheletnyi reményt, amibe belekapaszkodok, és újra csak Tőle függök...

Csalódtunk. Még elég fiatalok vagyunk, hogy csalódhassunk néhányszor. Ez is egyik bizonyítéka annak, hogy emberek vagyunk. Csak az ember csalódhat az emberben.

Nézz a csillagokra! A múlt idők nagy királyai a csillagok szemével néznek le rád. Emlékezz rá, a nagy királyok odafentről figyelnek téged! És köztük leszek én is..
Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok!
Nem félek a holnaptól...mert holnapután úgyis azt mondom, hogy tegnap volt.

Tuesday, April 10

‎"Valahol mégis eldöntötték, életvízzel felöntötték
Párszor látom még
Néhány emlékkép tépne szét, menjünk tovább
Nem szóltak lángokról, szikrázó kardokról
Kétségről, vágyakról
Játszunk az élettel, hősködjünk még egyszer
Olvastunk álmokról, jókról és rosszakról"

Sunday, April 8

you ' re beautifuuuullll!!!! 
Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel?
Ha megszeretlek,
kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,
de gondold jól meg,
bántana, ha azután sokáig elkerülnél. /József Attila/

Saturday, April 7

Senki sem mondta, hogy könnyű eset vagyok. Nehéz velem beszélni.. Makacs vagyok és túl sokat beszélek. Van, hogy senki nem érti, mi bajom.. Nem biztosíthatom, hogy nem fogunk veszekedni, hogy nem fogunk kételkedni egymásban és, hogy mindig jó leszek. De egyet tudok: amíg küzdesz értem, én maradok.♥
minden lánynak kell egy fiúbarát, aki eljátssza, hogy a pasija, ha szükség van rá. aki tanácsot ad, hogy ne égesse le magát még jobban, aki elmondja, hogy gyönyörű vagy, és tudod hogy neki legalább fiúszeme van.és akivel talán kölcsönösen tudjátok, hogy több ez, mint barátság, de ezen az ötleten csak nevettek.. mert csak barátok vagytok!! ♥
NABAZD:D
Nem akarom azon kapni magam, hogy elsétálsz mellettem, mintha soha nem is ismertél volna. Nem akarom, hogy ez megtörténjen. Megijeszt a gondolat, hogy egy nap már semmit sem fogok jelenteni neked!
tonight we were young ! 

Thursday, April 5


Ha elveszítünk valakit, az maradandó. Figyelmeztet minket, mennyire fájdalmas."

Néha a sors összehoz két szerelmest, csupán azért, hogy elszakítsa őket egymástól. Néha a főhős végül helyesen választ, de az időzítés mindig rossz. És ahogy a mondás tartja, az időzítésen múlik minden.

az a baj a tündérmesékkel, hogy a lányoknak csalódást okoznak. A valóságban a herceg a rossz királylánnyal megy el.


 A szabadság emberi természet, és nem számít, mennyi ideig próbál jónak maradni valaki, nem lehet elnyomni a rosszat egy lányban.

Tuesday, April 3



Újra akarom kezdeni az életem... El akarom követni azokat a kis bűnöket, amelyekre mindig vágytam, de amelyekhez soha nem volt elég bátorságom. (...) Majd szerzek új barátokat, és megtanítom őket arra, hogy ha mernek őrültek lenni, akkor bölcsek is lesznek. Csak felejtsék el az illemszabályokat, és fedezzék fel az igazi énjüket, a legtitkosabb vágyaikat, keressék a kalandokat, és főleg ÉLJENEK!
Szörnyű, mikor egy lánynak a 18 születésnapján végig kell néznie a nagymamája, az anyja halálát, miközben egy csecsemőt kell lélegeztetnie; hogy a testvérein veszélyes műtéteket hajtanak végre és ebben a pár órában hirtelen felnőni annyira, hogy aláírjon egy papírt, ami apja halálos ítélete : kapcsolják le a lélegeztetőgépről.

Szörnyű kiváló sebésznek lenni, csak éppen a barátunk férjét nem tudjuk megmenteni, mert akkora volt már a károsodás.

Szörnyű elveszteni a gyereked azért a tényért, mert máshogy reagálsz vészhelyzetben, mint mások és épp ezért alkalmatlannak ítélnek a feladatra, pedig fogalmuk sincs miért is ítélnek el, hisz csak védted.
“Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata.
A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a “valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a “senkihez sincs közöm” életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy “Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!” - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: “Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!”Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk. Felébredünk.
Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni.”

Sunday, April 1

vagy mégsem ;):)))

NOT ANYMORE ;)
I'll do that at a drunk moment!! *.*
:3
there's no one like that ...
 akkor zavarodunk össze a leginkább , amikor megpróbáljuk meggyőzni az eszünket valamiről , amiről a szívünk tudja , hogy az hazugság .
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
A nőknek 3 szenvedélyük van:
A ruhák, a cipők és a nutella.
-Mi bánt? Kérsz forrócsokit?
-Igen...
-Tejszínhabot rá?
-Duplát. Mert nagyon fáj...
Ha szeretsz valakit, törekedj arra, hogy sose bántsd ! :)

veszekedés után:
fiú : bocsánat.! :'|
lány : fogd meg ezt a poharat.!
fiú : * megfogta.*
lány : most dobd a padlóra.!
fiú: ledobtam, összetörött .. most mi.?
lány: most mond meg neki hogy ' Bocsánat ',és figyeld, hogy össze szedi-e magát...
egyedülálló 
kapcsolatban 
✔I'm sexy and I know it :'D
bocs.kapcsolatban ! <3
IMÁDLAK PAP MERCIKE ... (N) se